Als u het besluit hebt genomen??


 

Wat mag en kunt u van ons verwachten als u besluit om een pup van ons in huis te nemen?                     

Onze honden en pups groeien bij ons in huis op. 
De pups worden dus direct geconfronteerd met het gezins-leven. Ze groeien op met kinderen, en wennen aan allerlei geluiden en situaties.
Zodra ze de juiste leeftijd hebben gaan ze mee op pad voor zo ver mogelijk in deze Corona periode, we nemen ze in de auto mee , het voetbalveld, de kinderboerderij, het winkelcentrum en de dierenartsenpraktijk. We laten ze wennen aan het lopen aan het riempje en tevens horen ze dan de "straatgeluiden".
De pups worden tijdens de nestperiode meerdere keren ontwormd, worden regelmatig door de dierenarts onderzocht en krijgen met 6 weken hun vaccinatie en dan direct hun chip. 
Onze dierenarts is zeer enthousiast over onze manier van omgaan met de puppies.
Natuurlijk krijgen ze een Europees paspoort.
De eerste 4 weken groeien de pups rustig op, en met ongeveer 4 & 6 weken mag u op puppie-kraam-bezoek komen.
U mag altijd uw "wensen" aangeven en hier proberen we rekening mee te houden maar......Als de pups  7 weken "oud" zijn gaan we naar een gedragsdeskundige om de pups te observeren en gedragstesten te doen bij de pups, na uitgebreid overleg en vakkundig advies gaan wij de juiste pup "matchen" bij uw gezin. Hier bent u zich bewust van en u gaat hier mee akkoord!!

Officieel werden Australian Labradoodle pups met ongeveer 8 weken gecastreerd/gesteriliseerd ter bescherming van het ras. Wij doen dit gelukkig niet meer! Wij willen onze pups op die leeftijd niet blootstellen aan de risico's van een operatie, tevens vinden wij dat ze volwaardig op moeten kunnen groeien met behoud van hun hormoonhuishouding. 

Als de puppies 8 weken "oud" zijn mogen ze met u mee naar hun forever home!
Altijd weer een leuke en spannende gebeurtenis voor iedereen.  
Wij vinden het ontzettend leuk om dan ook nog regelmatig contact met elkaar te hebben. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, ook al is uw doodlepup ondertussen een volwassen vriend geworden.

Wanneer u er zeker van bent dat u een Australian Labradoodle pup van Hollanddoodles aan uw gezin wilt toevoegen en u kunt hem of haar een goed en liefdevol thuis geven dan kunt u zich bij ons inschrijven voor een pup. Wij willen u dan zeker een keer ontmoeten om kennis te maken met het gezin waar onze pups gaan wonen. Nogmaals wij vinden het erg belangrijk om een persoonlijk contact te hebben en te houden.