Het voorstellen van onze Hollanddoodles

De Hollanddoodles vrouwen
 
 
Ruby-Rose (ALAEU-9876)
Deze dame is geboren 6 februari 2019 in Maastricht. Ruby woont bij ons in huis. Ruby zal in 2022 haar nest gaan krijgen.

Afbeelding invoegen


 
Hollanddoodles Marlee Ebony (ALAEU-10483)
Deze dame is 19 mei 2019 geboren. Ze is een mini dame. Zo blij met deze geweldige lijn en dat we de mogelijkheid krijgen om met haar verder te kunnen gaan. Marlee Ebony zal begin 2022 haar testen ondergaan en mogelijk haar 1e nest krijgen.
 
Hollanddoodles Samara Kyra (ALAEU-13105)
Op 4 oktober 2020 is Samara Kyra geboren, zij woont bij een leuk gastgezin en gaat daar eerst opgroeien. In de toekomst zal zij een mini dame zijn, die hopelijk de mooie lijn van haar ouders voort zal zetten. Haar gezondheidstesten zullen begin 2022 plaatsvinden en eind 2022 zal zij mogelijk haar 1e nest krijgen.
Afbeelding invoegen
 
Holllanddoodles Sia Isobel (ALAEU-13466)
Dochter van Zuzz x Roef en geboren op 23 november 2020. Sia Isobel woont bij ons in huis, zij zal als ze groot is een medium/standaard dame zijn. Ook Sia zal begin 2022 haar gezondheidstesten ondergaan en eind 2022/begin 2023 haar 1e nest krijgen.
 Afbeelding invoegen
Hollanddoodles Rebel Rox (ALAEU-13473)
Rebel is 2 december 2020 geboren, Rebel is bij een gastgezin gaan wonen waar ze eerst groot gaat worden. Als zij dat is dan zal ze een medium dame zijn en hopelijk een mama voor de toekomst.
Afbeelding invoegen
 
Hollanddoodles Emma Louise Loeki (ALAEU-14394)
Wat een sjieke naam voor deze dame.... Ze is 11 april 2021 geboren. Loeki woont in een gastgezin en gaat daar een echte dame worden, in de toekomst zal zij misschien zelf ook prinsen en prinsessen op de wereld gaan zetten. 
Afbeelding invoegen
 
Zaanse Doodles More Choco's Kylie
Onze nieuwste aanwinst, geboren 14-08-2021 bij onze collega Monica. Ze is te veelbelovend om als huishond weg te gaan dus hebben wij haar aan onze roedel toegevoegd. Eerst groot worden bij een leuk gastgezin. 
Afbeelding invoegen

 
En natuurlijk dan onze Hollanddoodles mannen

Ashford Manners Emerald aka Russell (ALAEU-3339)           
Russell is 19 november 2013 in Nederland gekomen.
Zijn geboortedatum is 2 augustus 2013. Hij is een medium man met een grove chocolade curly fleece vacht en een mooi karakter, zachtaardig, lief, en ietwat ondeugend. Hij woont gezellig bij een "gast"gezin een paar straten verder.
Russell is inzetbaar voor collega's.
 

Hollanddoodles Narani (ALAEU-5734)
Narani is 4 juli 2016 geboren. Hij is mini man met een curly parchment fleece vacht, Narani moet in 1e instantie even "ontdooien", niet direct een allemansvriend maar voor zijn gezin en vrienden open en enthousiast, verder is hij is erg slim en lief.
Narani is inzetbaar voor collega's.
 
Afbeelding invoegen
 
Toradalriada's Jock (ALAEU-11021)
Samen met 3 collega's hebben wij Jock uit Schotland aangeschaft. Hij is een stoere stabiele vent.  
Jock is niet inzetbaar voor collega's.
Afbeelding invoegen
 
Amber ACDC Ace (ALAEU-14904)  
Ace hebben wij in co-ownerschap met Jose van Knuzz doodles. Ace is 18 juli 2021 in Polen geboren. Hij gaat eerst mooi groter groeien en als hij volwassen is en al zijn gezondheidstesten zijn gedaan dan zal hij vader mogen worden. Nu al benieuwd naar zijn nakomelingen. Voorlopig zal hij niet beschikbaar zijn voor collega's.
Afbeelding invoegen
 
Hollanddoodles Garfield Scott (ALAEU- 
Garfield Scott is 16 november 2021 geboren.
Voorlopig woont hij fijn bij zijn gastgezin en gaat hij groter uitgroeien tot een medium reu.
Hopelijk mag hij in de toekomst vader worden.

Afbeelding invoegen
 


 

 

Afbeelding invoegen


Afbeelding invoegen


Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen