Het voorstellen van onze Hollanddoodles

De Hollanddoodles vrouwen
 
 
Hollanddoodles Marlee Ebony (ALAEU-10483), mini
Deze dame is 19 mei 2019 geboren, dochter van Mayrah. Marlee is een mini dame. Zo blij met deze geweldige lijn en dat we de mogelijkheid krijgen om met haar verder te kunnen gaan. Marlee Ebony heeft december 2023 haar 1e geweldige nest gekregen, in 2025 zal zij mogelijk weer moeder worden.
 
Hollanddoodles Samara Kyra (ALAEU-13105), mini
Op 4 oktober 2020 is Samara Kyra geboren, mini dame, zij is ook een dochter van Mayrah en dus een halfzus van Marlee. Kyra woont bij een leuk gastgezin, vlak bij ons in de buurt. Samara Kyra heeft in oktober 2023 haar 1e nest mini pups gekregen, eind 2024 zal zij hopelijk weer moeder worden.

 
Hollanddoodles Sia Isobel (ALAEU-13466), medium
Dochter van Zuzz x Roef en geboren op 23 november 2020. Sia Isobel woont bij ons in huis, zij is  nu ze volwassen is een mooie medium dame. Zomer 2023 heeft zij haar 1e nest gehad en begin 2025 zal zij opnieuw moeder mogen worden.
 Afbeelding invoegen
 
Zaanse Doodles More Choco's Kylie (ALAEU-15281), mini/medium
Kylie is geboren 14-08-2021 bij onze collega Monica. Ze is te veelbelovend om als huishond weg te gaan dus hebben wij haar aan onze roedel toegevoegd. Kylie heeft haar gezondheidstesten ondergaan, ze is door de professoren in Amerika helemaal goedgekeurd. Kylie zal najaar 2024 waarschijnlijk voor het eerst moeder mogen worden.
Afbeelding invoegen
 
Moeders mooiste forever young MacKenzie Marie (ALAEU-16680), medium
Kenzie heb ik ontmoet toen ze pup was, helemaal verliefd op haar. Wat een geweldig,leuke, lieve en gekke meid dus toen mijn collega Monique vroeg of ik belangstelling voor haar had zei ik volmondig ja. Kenzie doet haar naam eer aan, forever young, april 2024 2 jaar geworden. In het najaar van 2024 zal zij hopelijk voor het eerst moeder mogen worden, verheug mij er nu al op om haar pups te ontmoeten.
 
Hollanddoodles Lilli Teddy (ALAEU-20162), medium
Juli 2023 geboren als dochter van onze Sia, wat een leuk grietje! Eerst nog opgroeien in een vrolijk, gezellig,  dynamisch gastgezin maar hopelijk mag ze later zelf eens moeder worden. Najaar 2024 zullen we haar gezondheidstesten gaan inplannen.
 
Hollanddoodles Jolene Bo (ALAEU-21226), mini/medium
Uit het laatste nest van Ruby hebben wij Jolene Bo aangehouden, een veelbelovend mooi meisje. Ze doet het supergoed bij haar gastgezin en leert veel. Ze geniet volop van de aandacht samen met haar "grote zus". In 2025 zal zij haar gezondheidstesten ondergaan en mogelijk dan meer van dit soort knapperds op de wereld mogen zetten.


 
En natuurlijk dan onze Hollanddoodles mannen
 
Hollanddoodles Narani Baley (ALAEU-5734), mini
Narani is 4 juli 2016 geboren, zoon van papa Russell. Hij is een mini man met een curly parchment fleece vacht, Narani moet in 1e instantie even "ontdooien", hij is niet direct een allemansvriend maar voor zijn gezin en vrienden open en enthousiast, verder is hij is erg slim en lief.
Narani is  beschikbaar voor collega's aangesloten bij de ALAEU
 

 
Toradalriada's Jock (ALAEU-11021), medium
Samen met 3 collega's hebben wij Jock uit Schotland aangeschaft. Hij is een stoere stabiele vent en ik ben dol op hem, zijn pups zijn al net zo geweldig als hij zelf is.  
Jock is niet inzetbaar voor collega's.
Afbeelding invoegen
 

Hollanddoodles Garfield Scott (ALAEU-15769), standaard
Garfield Scott is 16 november 2021 geboren, zoon van Mayrah.
Garfield Scott woont fijn bij zijn gastgezin, hij is uitgegroeid tot een standaard reu.
Garfield Scott heeft zijn keuringen ondergaan en hij mag in 2024 vader worden.
Garfield Scott is (beperkt) beschikbaar voor collega's aangesloten bij de ALAEU

Afbeelding invoegen
 
Van de Heierhof Paisley Beauty Tobi Todd (ALAEU-17106), medium
Geboren 23 mei 2022 in Venlo bij onze collega, Nicole.
We zijn hartstikke blij met hem, hij woont bij Narani Baley. 
Tobi Todd is volledig goedgekeurd en zal in 2024 hopelijk voor de eerste keer vader worden. 
Tobi Todd is (beperkt) beschikbaar voor collega's aangesloten bij de ALAEU

 
Amber Gibby (ALAEU-18124), standaard
Gibby hebben wij in december 2022 bij onze collega Anna in Polen opgehaald en is hij naar Nederland gekomen. In de toekomst zal deze mooie man vast knappe pups gaan geven maar voor nu lekker eerst spelen en groot worden in zijn gezin. In 2024 zal hij zijn gezondheidskeuringen ondergaan, Gibby hebben we samen met onze collega Knuzz doodles
 
Dog's Paradise Louie (ALAEU-21708), medium
Deze heerlijke krullenbol hebben wij aan onze mannen toegevoegd. Samen met Knuzz doodles hebben wij hem gekocht van een collega. Hij is volledig goedgekeurd en in 2024 zal hij vader worden van vast prachtige teddybeertjes.
Louie is (beperkt) beschikbaar voor collega's aangesloten bij de ALAEU
 
Hollanddoodles Baji (ALAEU-21366), mini
Onze laatste aanwinst, geboren december 2023, zoon van Marlee & Baley. Wat een leuk mini mannetje, hij woont bij een gezellig gastgezin waar hij opgroeit met "grote broer" Harvey. In de toekomst zal hij de taken van zijn vader overnemen maar dat zien we later in 2025. Voor nu streken uithalen en pret beleven.


 


 

 MayrahAfbeelding invoegen

 RubyAfbeelding invoegen

Yindi


 Bodhi

 Loeki

Afbeelding invoegen

Bo

Afbeelding invoegen

Camira

Afbeelding invoegen

Yaiza

Afbeelding invoegen

Abby

Afbeelding invoegen

Russell