Wat zijn onze plannen?

Als de natuur mee werkt en alles gaat goed verlopen zullen wij in 2022 een aantal nestjes pups hebben. Het blijft de natuur, we kunnen nooit exact voorspellen wanneer een teefje loops wordt. De planning kan dan ook altijd anders verlopen dan we van te voren hebben bedacht, dit is vervelend maar ik kan er niets aan veranderen. 

Momenteel is inschrijven niet mogelijk!
Er zijn zo veel geïnteresseerden dat er pas in 2023 mogelijk weer pups beschikbaar zijn.

De teefjes zijn bij ons ongeveer 2 jaar "oud" voor zij hun 1e nest gaan krijgen, daarna krijgen ze in ieder geval 1 jaar rust en mogelijk tussen het 2e en 3e nest zit nog meer extra tijd.

Gastgezin ; Aangezien wij niet al onze doodles in huis kunnen hebben, zeker niet willen werken met kennels of hokken, wij het heel belangrijk vinden dat onze doodles de juiste aandacht en zorg krijgen die ze verdienen, willen wij voor potentiële fokteefjes en soms voor een reu een fijne plek zoeken in een "gast"gezin. 

Een "gast" gezin woont bij ons in de omgeving (max. 10 km vanaf Hengelo), vindt het belangrijk om een cursus te volgen met de doodle, wil een goed contact met ons houden en vooral belangrijk een goede "klik" met ons heeft en het prachtig lijkt om het hele proces om puppy's van dichtbij te mogen volgen dan zou het leuk zijn als u reageert. Natuurlijk kan ik u dan meer informatie hier over geven, stuur anders gewoon even een e-mail.

Op dit moment zoeken wij geen gastgezinnen! 
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen