Wat zijn onze plannen?

De wachtlijsten zijn  gesloten!

Als de natuur mee werkt en alles gaat goed verlopen dan zijn dit de plannen voor aankomende nestjes. Het blijft de natuur, we kunnen nooit exact voorspellen wanneer een teefje loops wordt. De planning kan dan ook altijd anders verlopen dan we van te voren hebben bedacht, dit is vervelend maar ik kan er niets aan veranderen. 

De teefjes zijn bij ons ongeveer 2 jaar "oud" voor zij hun 1e nest gaan krijgen, daarna krijgen ze in ieder geval 1 jaar rust en mogelijk tussen het 2e en 3e nest zit nog meer extra tijd.

Er is geen ruimte meer op de wachtlijsten van mogelijke nesten, sorry!

 


Gastgezin! 

Aangezien wij niet al onze doodles in huis kunnen hebben, zeker niet willen werken met kennels of hokken, wij het heel belangrijk vinden dat onze doodles de juiste aandacht en zorg krijgen die ze verdienen, willen wij voor potentiële fokteefjes en soms voor een reu een fijne plek zoeken in een "gast"gezin. 

Een "gast" gezin woont bij ons in de omgeving (max. 10 km vanaf Hengelo), vindt het belangrijk om een cursus te volgen met de doodle, wil een goed contact met ons houden en vooral belangrijk een goede "klik" met ons heeft en het prachtig lijkt om het hele proces om puppies van dichtbij te mogen volgen dan zou het leuk zijn als u reageert. Natuurlijk kan ik u dan meer informatie hier over geven.

Op dit moment zoeken wij geen gastgezinnen!