Wat zijn onze plannen?

De wachtlijst is  gesloten!

Zodra ik weet dat een teefje loops is, gedekt is, of drachtig open ik de wachtlijst. Dit vind ik prettiger dan al een lange tijd mensen op een wachtlijst hebben staan. 

Als de natuur mee werkt en alles gaat goed verlopen dan zijn dit de plannen voor aankomende nestjes. Het blijft de natuur, we kunnen nooit exact voorspellen wanneer een teefje loops wordt. De planning kan dan ook altijd anders verlopen dan we van te voren hebben bedacht, dit is vervelend maar ik kan er niets aan veranderen. 

De teefjes zijn bij ons ongeveer 2 jaar "oud" voor zij hun 1e nest gaan krijgen, daarna krijgen ze in ieder geval 1 jaar rust en mogelijk tussen het 2e en 3e nest zit nog meer extra tijd.

Het eerstvolgende nestje zal zijn ;

Iggy Bo heeft 15 februari 2020 haar 2e nest gekregen,  De zwangerschap is niet goed verlopen en Bo is van 1 pup bevallen, helaas hebben wij dit meisje ook moeten laten inslapen. Heel verdrietig!

 

Verder nog geen plannen voor 2020 bekend!

Gastgezin! 

Aangezien wij niet al onze doodles in huis kunnen hebben, zeker niet willen werken met kennels of hokken, wij het heel belangrijk vinden dat onze doodles de juiste aandacht en zorg krijgen die ze verdienen, willen wij voor potentiële fokteefjes en soms voor een reu een fijne plek zoeken in een "gast"gezin. 

Een "gast" gezin woont bij ons in de omgeving (max. 10 km vanaf Hengelo), vindt het belangrijk om een cursus te volgen met de doodle, wil een goed contact met ons houden en vooral belangrijk een goede "klik" met ons heeft en het prachtig lijkt om het hele proces om puppies van dichtbij te mogen volgen dan zou het leuk zijn als u reageert. Natuurlijk kan ik u dan meer informatie hier over geven.

Op dit moment zoeken wij geen gastgezinnen!