Wat zijn onze plannen?

De wachtlijsten zijn gesloten!

Zodra ik weet dat een teefje loops is of gedekt is, open ik de wachtlijst. Dit vind ik prettiger dan al een lange tijd mensen op een wachtlijst hebben staan. Momenteel zijn alle wachtlijsten gesloten!

Als de natuur mee werkt en alles gaat goed verlopen dan zijn dit de plannen voor aankomende nestjes. Het blijft de natuur, we kunnen nooit exact voorspellen wanneer een teefje loops wordt. De planning kan dan ook altijd anders verlopen dan we van te voren hebben bedacht, dit is vervelend maar ik kan er niets aan veranderen. 

De teefjes zijn bij ons ongeveer 2 jaar "oud" voor zij hun 1e nest gaan krijgen, daarna krijgen ze in ieder geval 1 jaar rust en mogelijk tussen het 2e en 3e nest zit nog meer extra tijd.

Komende nestjes in de planning ;

Hollandoodles Kinta Yindi zal zodra zij loops is gedekt gaan worden, begin 2019. Verwachte maat pups medium.  De vader zal zijn Colby van onze collega Zaanse doodles. Colby is naar Nl gehaald met hoge verwachtingen, het is heel goed om regelmatig vers bloed van nieuwe bloedlijnen te hebben om auto-imuun ziektes en vervelende erfelijke ziektes te verminderen. Colby is een eerste generatie AL, hij verhaart niet en ziet er echt uit als een AL. Hij is met geen enkele andere Al verwant in NL. Een AL is niet alleen belangrijk dat hij allergie vriendelijk  is maar zeker ook zo gezond mogelijk en dat kan alleen gebeuren als we regelmatig nieuwe bloedlijnen inzetten. Wachtlijst gesloten!

 Afbeelding invoegen Yindi    Colby

Onze verdere plannen voor 2019 zullen zijn ;

Als Mayrah loops wordt, verwacht april 2019 dan zal zij gedekt gaan worden. Helaas is het al 2x eerder niet gelukt dus voorlopig blijft haar wachtlijst gesloten!

Iggy Bo zal in het najaar haar 2e nest krijgen, verder nog geen details bekend, zomer 2019 zal de wachtlijst open gaan.

Jiba zal haar gezondheidstesten gaan krijgen, als dit allemaal in orde is zal zij ook najaar hopelijk voor de 1e x moeder worden, zomer 2019 zal de wachtlijst open gaan. 

Gastgezin! 

Aangezien wij niet al onze honden in huis kunnen hebben, willen wij een fijne plek voor ze zoeken in een "gast"gezin. Een "gast" gezin woont bij ons in de omgeving (max. 10 km vanaf Hengelo).

Op dit moment zoeken wij geen gastgezinnen!