Wat zijn onze plannen?

 De wachtlijsten zijn gesloten!

Zodra ik weet dat een teefje loops is of gedekt is, open ik de wachtlijst. Dit vind ik prettiger dan al een lange tijd mensen op een wachtlijst hebben staan. Momenteel zijn alle wachtlijsten gesloten!

Als de natuur mee werkt en alles gaat goed verlopen dan zijn dit de plannen voor aankomende nestjes. Het blijft de natuur, we kunnen nooit exact voorspellen wanneer een teefje loops wordt. De planning kan dan ook altijd anders verlopen dan we van te voren hebben bedacht, dit is vervelend maar ik kan er niets aan veranderen. 

De teefjes zijn bij ons ongeveer 2 jaar "oud" voor zij hun 1e nest gaan krijgen, daarna krijgen ze in ieder geval 1 jaar rust en mogelijk tussen het 2e en 3e nest zit nog meer extra tijd.

Komende nestjes in de planning ;

Kiss me Mayrah is klaar met haar gezondheidstesten en is helemaal gezond verklaard. Zij zal bij haar eerstvolgende loopsheid gedekt gaan worden en hopelijk haar 1e nest krijgen. Mayrah is een mini dame en momenteel zijn we bezig om te overleggen wie de vader van haar 1e nest zal worden, verwachte maat pups mini/medium.  Wachtlijst vol!

Afbeelding invoegen Mayrah  

Plannen 2018;

Iggy Bo zal ook in 2018 een nest gaan krijgen, zij is nu bezig met haar gezondheidstesten.  

Afbeelding invoegen

Helaas zal Jilli geen pups meer krijgen, haar gezondheid heeft ons doen besluiten om geen nest meer met haar te hebben. Verdere eventuele plannen voor 2018 zullen wij later op de site vermelden.

Gastgezin! 

Aangezien wij niet al onze honden in huis kunnen hebben, willen wij een fijne plek voor ze zoeken in een "gast"gezin. Een "gast" gezin woont bij ons in de omgeving (max. 10 km vanaf Hengelo).

Uitgebreide informatie zal ik u zenden bij serieuze interesse.  
Abby


Camira
 
Afbeelding invoegen